Kobrat nujerrettu – KTP:lle kauden ensimmäinen vierasvoitto

 

KTP:n Lapuan reissu päättyi komeaan vierasvoittoon ja kiipeäminen sarjataulukossa alkoi.

 

Ottelu alkoi Simmsin donkilla. Kobrat menetteli palloja ja KTP karkaisi vaudilla 5-10 johtoon. Jakson puolivälin jälkeen KTP pääsi järjestelmällisen puolustuksen ja tehokkaan hyökkäyksen ansiosta karkumatkalle. Simms nosti lukemiksi jo 18-9. KTP jatkoi vahvaa tekemistään ja otti jaksosta 16-27 voiton.

 

Myöskin toinen jakso alkoi KTP:n komennossa. Jakson puolivälin jälkeen Edwin pidätteli KTP:n eron suurena, 27-40. KTP pelasi hyvää puolustuspään koripalloa ja pisteet kertovat onnistumisista hyökkäyspäässä. Jakson lopulla Pounds kasvatti KTP:n lukemiksi 34-50, josta siirryttiin puoliaikatauolle.

 

Horton 8p, Edwin 9p, Thomas 5p, Simms 16p, Herrala 4p, Pounds 8p.

 

KTP lähti vahvasti kolmanteen jaksoon. Ensimmäisellä peliminuutilla Kallio upotti kolmosen ja ero kasvoi tilanteeseen 36-53 ja hetkeä myöhemmin Hortonin kolmonen piti KTP:n johtoa suurilukuisena, 37-58. Jakson puolivälissä Kobrien Woodhousen kori asetti ottelun lukemiksi 45-64. Kolme minuuttia ennen jakson päättymistä Horton naulasi kolmosen pohjaan ja KTP pysytteli ohjaimissa. Päätösjaksolle siirryttiin lukemissa 56-74.

 

Päätösjakso käynnistyi KTP:n menetyksillä. KTP piti kuitenkin pintansa ja oli ottelun herra. KTP jatkoi tiukkaa puolustuspään pelaamistaan ja puolivälin jälkeen ottelu oli 66-83. Lopussa vierailijoiden Creek yritti vielä pitää joukkuetta mukana. Ottelu päättyi luvuin 75-92.

 

Ottelun pelaajiksi valittiin KTP:n Kenneth Simms ja Kobrien Tuomas Viertola.

 

- Tarvittava voitto. Hyvällä asenteella ja jalalla oltiin matkassa tänään. Puolustettiin hyvin heitot vastustajalta pois, takamies Pounds kertoi.

 

KTP:n heittoprosentit: 2p 76%, 3p 32% ja vaparit 80%.
Pisteet penkiltä: KTP 24, Kobrat 9. Kobrat oli parempi ainoastaan riistoissa ja KTP:lle tuli enemmän pallonmenetyksiä.

 

- Palloscreenin puolustaminen ei toiminut tänään ollenkaan. Yritettiin muuttaa sitä viime pelistä, mutta ei auttanut. KTP pelasi ja heitti hyvin, valmentaja Turja kertoi.

 

KTP-Basket

Horton 19p/8lev

Herrala 4p/1lev/1s

Pounds 18p/4lev/3s

Barnes 2p/2lev

Edwin 14p/2lev/2s/4r/1blk

Thomas 9p/4lev/8s

Simms 18p/9lev/5s/1r

Kallio 8p/3lev

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit