Kobrat vierailulle – pudotuspelipaikka auki

 

Kisa viimeisestä pudotuspelipaikasta käy kiivaana, kun KTP ottelee keskiviikkoiltana mahdollisesti ratkaisevista sarjapisteistä. Tasapisteissä oleva Pyrintö pelaa keskiviikkona ottelunsa BC Nokian vieraana. KTP:n voittaessa ja Pyrinnön hävitessä, varmistaa KTP pudotuspelipaikan. KTP:llä on otteluita jäljellä kolme ja Pyrinnöllä kaksi.

 

KTP on kohdannut Kobrat kolmesti ja ottelut ovat Kobrille 2-1. Keskinäisissä otteluissa KTP on ollut parempi syötöissä, kahden pisteen heittoprosentissa, riistoissa, torjunnoissa ja menetyksiä on tullut vähemmän.

 

Sarjassa viidentenä olevalla Kobrilla on kasassa 15 voittoa ja 18 tappiota. Kobrat on tasapisteissä BC Nokian kanssa ja Kouvoilla on yksi voitto vähemmän. Eroa neljänteen olevaan Karhuun on kymmenen pistettä eli sinne Kobrien pisteet eivät tule riittämään.
Joukkueen ja koko Korisliigan tämänhetkinen pistekärki on yhdysvaltalaislaituri Jamal Jones 22.4 pistekeskiarvolla. Tehokkuudessa Jones on viidentenä. Yhdysvaltalaistakamies Mario Edwards on tällä hetkellä Korisliigan neljänneksi tarkin kolmosissa, upottaen kaarelta 44.0%-sesti.

Kobrat lähtee otteluun viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa.

 

- Viimeinen vieraspeli suuntautuu Kotkaan. KTP on ollut viime peleissään vahva. Sillä on erinomaisia yksilöitä ja joukkue puolustaa aggressiivisesti. Eritoten kotikentällään KTP on vaikea voitettava. Me olemme saaneet peliämme parempaan suuntaan ja Kotkassa on tärkeää pitää pallosta huolta eikä meidän saa päästää joukkueen heittäjiä kuumaksi. Joukkueen terveystilanne on kohtuuhyvä, Kobrien päävalmentaja Damion Dantzler kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Kobrien kokoonpano: Jones, Williams, Edwards, Kinnard, Viertola, Conerly, J Turja, Andringa, Morris, V Turja.

 

KTP:n saldo on 12 voittoa ja 22 tappiota. Kaikki on vielä toistaiseksi auki pudotuspelien suhteen.
Korisliigan tehokärkenä jatkaa Sherman Gay arvolla 21.6 ja pisteissä Gay on Kobrien Jonesin jälkeen toisena 20.1 pistekeskiarvolla. KTP on yhä Korisliigan piikkipaikalla torjunnoissa 4.2 keskiarvolla.

KTP lähtee otteluun tappio alla hävittyään 17.3. Tampereella Pyrinnölle luvuin 76-70.

 

- Lähdemme parantamaan viime viikosta levypallopelaamista ja toivoittovasti osumme kotisalissa paremmin myös kaaren takaa, KTP-Basketin päävalmentaja Ray Ailus kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

KTP:n kokoonpano: Pratt, Bailey, Aalto, Herrala, Gay, Kaukiainen, Barnes, Scott, Rosqvist, Kopio, Tuomala.

 

Nyt pelataan pudotuspelipaikasta, joten tule paikan päälle kannustamaan KTP voittoon!

KTP-Basket – Kobrat ke 22.3. klo 18.30 Steveco Areenalla.

 

Yläkatsomo

Aikuiset 18 €, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 12 €, lapset 10 €

Alakatsomo

Aikuiset 15 €, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 10 €, lapset 5 €

Ennakkolippuja myy Prisma, Kotka.

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä 

 

Yhteistyökumppanit