Kobrat vierailulle Karhuvuoreen

 

Joukkueet kohtasivat 27.10. Lapualla, jolloin KTP vei ottelun nimiinsä luvuin 75-92.

 

Kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa olevalla Kobrilla on kasassa kolme voittoa ja kolmetoista tappiota ja on sarjassa kymmenentenä. Viimeisin voitto tuli 11.11. kotona Karhubasketia vastaan. Joukkueen tehokärki on yhdysvaltalaislaituri Maurice Creek tilastoiden keskimäärin 22.1 pistettä, 5.8 levypalloa ja 2.9 syöttöä ottelua kohden. Pisteissä Creek on tällä hetkellä liigan kakkonen. Kobrat on liigassa toisena riistoissa ja torjunnoissa.

 

- Edessä viimeinen ottelu ennen lyhyehköä  joulutaukoa. Meillä on alla muutama pelillisesti huono ottelu. Vaikka edellisessä Salo ottelussa tappio tuli pysyi joukkueessamme hyvä henki loppuun asti. Nyt täytyy pystyä tuon hyvän hengen lisäksi saamaan peliin mukaan harjoituksissa jatkuvasti hyvänä pysynyt intensiteetti ja vauhti. Meillä tahtoo tällä hetkellä tulla jokaiselle vuorollaan pieni virhe tai nukahdus, joka johtaa vastustajan koriin tai meidän menetykseen tai irtopallon häviämiseen tms. Jos jokainen pelaaja tekee ottelussa KTP:tä vastaan pieniä asioita hieman paremmin parannamme peliämme riittävästi haastaaksemme heidät ottelun voitosta. Avainasemassa on myös pitkän ajomatkan jälkeen riittävän pelivalmiuden saavuttaminen, Kobrien kapteeni Ville Turja kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Kobrien kokoonpano: Turja J, Creek, Jennings, Viertola, Blomgren, Peltokangas, Croone, Ortiz, Turja V.

 

KTP:n saldo on kuusi voittoa ja yksitoista tappiota, joka riittää sarjassa sijalle 9. Liigan kolmanneksi tehokkain pelaaja Kenneth Simms tilastoi keskimäärin 16.6 pistettä, 10.1 levypalloa ja 2.4 syöttöä ottelua kohden. KTP johtaa liigaa riistoissa 7.8 keskiarvolla.

 

Viime kohtaamisessa Kobrat oli parempi vain menetysten määrässä ja riistoissa.

 

- Lähdetään puolustuksen kautta hakemaan voittoa ennen joulutauon alkua, päävalmentaja Ailus kertoi.

 

KTP:n kokoonpano: Aalto, Herrala, Lehtoranta, Edwin, Pounds, Thomas, Vekkilä, Simms, Barnes, Horton.

 

 

Tervetuloa Steveco Areenalle keskiviikkona 20.12. kello 18.30 seuraamaan Korisliiga-ottelua KTP-Basket – Kobrat.

 

Seuraa meitä somessa

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit