Lauantaina sarjapisteet jaossa Tampereella

 

Sami Toiviaisen luotsaamalla Tampereen Pyrinnöllä on takana kolme ottelua, joista voitti kotisalissaan BC Nokian ja tappiot tuli vieraissa Korihaille ja Kobrille. Joukkueessa pelaa tällä kaudella peräti kahdeksan seuran omaa kasvattia ja kapteenina jatkaa tuttu konkaritakamies Antero Lehto. Kolmen ottelun jälkeen joukkueen tehokkain pelaaja on yhdysvaltalais-sentteri Brian Asbury keskiarvoilla 19.3 pistettä, 8.0 levypalloa ja 1.0 syöttöä. Pyrintö on tällä hetkellä Korisliigan kolmanneksi paras levypallojoukkue. Kotkastakin tuttu järkäle Devonne Giles nähdään tällä kaudella Pyrinnön paidassa.

 

- Edellisten pelien videoita analysoitu ja löydetty sieltä asioita, joihin olemme keskittyneet harjoittelussa. Heinosen Pete on nyt täydellä teholla mukana, joten olemme saaneet joukkueen kasaan. Toki pieniä murheita vaivojen takia on ollut, joten vieläkään emme ole päässeet ihan kaikkiin niihin asioihin kiinni, joihin olisin halunnut. Meidän pitää pystyä pitämään intensiteetti korkealla Kotkaa vastaan ja toteuttaa omaa puolustusta koko viisikon voimin. Tämän jälkeen kotivoitto on mahdollinen, päävalmentaja Toiviainen kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Pyrinnön kokoonpano: Green, Manigault, Lehto, Kilpinen, O.Heinonen, Cavén, Giles (GTD), P.Heinonen, Palmi, Asbury.

 

KTP:llä on takana neljä ottelua, joista voittoja yksi. Vierasvoitto on vielä toistaiseksi saamatta. Joukkueen tehokuningas on sentteri Kenneth Simms keskiarvoilla 16.3 pistettä, 7.0 levypalloa ja 3.8 syöttöä. (Korisliigan 6. tehokkain.)
KTP johtaa liigaa hyökkäyslevypalloissa (14.0) ja on kolmantena syötöissä, kahden pisteen heittoprosentissa, riistoissa sekä torjunnoissa.

 

- Puolustuksen kautta. Yksinkertaisesti pelaamalla haastetaan Pyrintö heidän kotikentällään, päävalmentaja Ailus totesi.

 

 KTP:n kokoonpano: Horton, Simms, Aalto, Pounds, Barnes, Latimer, Edwin, Thomas, Kallio.

 

 

Tampereen Pyrintö – KTP-Basket la 14.10. klo 17.00 Pyynikin palloiluhallissa. Ottelun näyttää Fanseat.

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit