Perjantaina vastassa Näädät

 

KTP:n ottelut jatkuvat perjantaina 2.2. Karhuvuoressa, jolloin vastaan asettuu BC Nokia. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti ja voitot ovat tasan. Kummatkin joukkueet voittivat ottelunsa vieraissa. Ensimmäinen ottelu Kotkassa päättyi luvuin 90-93 ja toinen Nokialla luvuin 66-77.

 

Kolmen ottelun voittoputkessa olevalla BC Nokialla on kasassa 14 voittoa ja 12 tappiota, joka riittää sarjan seitsemänteen sijaan. Näätien tehomies serbisentteri Dragan Labovic on liigan toiseksi tehokkain pelaaja ja lisäksi johtaa liigaa vakuuttavasti sekä vapaaheittoprosentissa (94.1%), että kolmosprosentissa (48.0%). Labovic on tehtaillut keskimäärin 18.6 pistettä, 7.3 levypalloa ja 2.8 syöttöä ottelua kohden. Alkukauden liigan tarkin kaukoheittojoukkue on nyt tippunut kolmanneksi.

 

BC Nokian kokoonpano: Hammonds, Hirvikoski, Skamo, Joseph, Dolenc, Ahonen, Mattila, Labovic, Alanen, Council.

 

KTP:n saldo on 11 voittoa ja 15 tappiota ja on sarjassa BC Nokian takana kahdeksantena. Eroa on siis kuusi pistettä eli kolme voittoa. KTP on tällä hetkellä liigan toiseksi paras joukkue riistoissa sekä hyökkäyslevypalloissa.

 

Keskinäisissä otteluissa KTP on ollut huonompi vain kolmosprosentissa ja hyökkäyslevypalloissa. Kohtaamisten tehokkain pelaaja on ollut KTP-sentteri Kenneth Simms keskiarvoilla 17 pistettä ja 10 levypalloa. BC Nokian paras pelaaja on ollut yhdysvaltalaistakamies Vincent Council keskiarvotilastoilla 18 pistettä ja 5 syöttöä.

 

KTP-kapteeni Michael Pounds sai Koripalloliitolta kahden ottelun pelikiellon Korihait -ottelun nahistelun seurauksena. Pounds on sivussa kyseisestä ottelusta perjantaina ja ensi keskiviikkona Lapualla Kobrat -ottelusta. Takamies Jari Vekkilä on kuumeen vuoksi sivussa. 

 

KTP:n kokoonpano: Herrala, Simms, Edwin, Aalto, Horton, Kallio, Barnes, Lehtoranta, Thomas.

 

 

KTP-Basket – BC Nokia perjantaina 2.2. kello 18.30 Steveco Areenalla. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan KTP voittoon!

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit