Revanssin paikka – kaatuuko Kobrat kotona?

 

KTP saa keskiviikkona vieraita Lapualta, kun Damon Williamsin Kobrat saapuu Karhuvuoreen. Joukkueet kohtasivat 2.11. Lapualla, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen Kobrien niukkaan voittoon lukemin 73-71.

Kobrilla on takanaan neljätoista ottelua, joista voittoja on kuusi ja on sarjataulukossa kuudentena. Tällä hetkellä joukkueen paras pistemies on yhdysvaltalaislaituri Jamal Jones 21.2 pistekeskiarvolla. Mies on Korisliigan pistekeskiarvossa toisena. (Kouvojen Steven Pledger ykkösenä, kolmantena KTP:n Sherman Gay.) Maanantaina 12.12. 43-vuotta täyttänyt Damon Williams siirtyi viime perjantain ottelussa Korisliigan kaikkien aikojen levypallokuninkaaksi, saldona nyt 4418 levaria. Tällä hetkellä miehen levypallokeskiarvo on joukkueensa paras: 8.4.

 

- KTP on vahva kotijoukkue ja pelaa aggressiivista puolustuspeliä. Joukkueessa on vahvoja 1 vs 1 pelaajia, johon meidän on kiinnitettävä huomiota. Meille on kasaantunut loukkaantumishuolia ja Mario Edwars on varmuudella sivussa seuraavasta ottelusta. Meidän on pärjättävä levypallopelissä ja huolehdittava pallosta edellistä ottelua paremmin, Kobrien päävalmentaja Damion Dantzler kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

KTP:llä on viidestätoista pelatusta ottelusta viisi voittoa ja on sarjassa yhdeksäntenä. Viimeksi Kobria vastaan KTP oli parempi kolmosissa, syötöissä ja riistoissa. Joukkueella oli myös vähemmän menetyksiä. KTP:n Sherman Gay jatkaa Korisliigan tehokkaimpana pelaajana, arvo: 21.1. Kopio ja Aalto ovat vieläkin loukkaantumisten takia kokoonpanosta sivussa. Kaukiainen ja Nyman ovat valmistautumassa U18-poikien maaotteluihin.

 

KTP:n kokoonpano: Pratt, Molenius, Bailey, Herrala, Gay, Barnes, Tuomala, Walker, Rosqvist, Amzil.

 

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappio alla. Kobrat hävisi viime perjantaina kotonaan Seagullsille luvuin 83-89 ja KTP kärsi perjantaina vierastappion Tampereella Pyrinnölle luvuin 87-67.

 

Tervetuloa paikan päälle seuraamaan KTP-Basket – Kobrat -ottelua keskiviikkona 14.12. kello 18.30 Steveco Areenalle!

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Pasi Ahola

 

Yhteistyökumppanit