Runkosarjan viimeisessä ottelussa vastassa Seagulls - ”Tulos tai ulos”

 

Keskiviikkona pelataan Korisliigan runkosarjan päätöskierros. KTP taistelee Pyrinnön kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta, joka varmistuisi voittamalla Seagulls tai Pyrinnön hävitessä Uudessakaupungissa Korihaille.

 

KTP ja Seagulls ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti ja otteluvoitot ovat Seagullsille 2-1. Keskinäisissä otteluissa KTP on ollut parempi riistoissa ja torjunnoissa sekä on menettänyt vähemmän palloja.

 

Helsinki Seagulls on jo varmistanut runkosarjan kolmannen sijan tilastolla 24 voittoa ja 11 tappiota. Joukkueen pistekärki on yhdysvaltalaislaituri Raymond Cowels III 15.2 keskiarvolla. Tehokkuudessa Cowels on 25. Takamies Antto Nikkarinen johtaa Korisliigaa syötöissä 7.3 keskiarvolla ja sentteri Gerald Lee Jr. on Korisliigan toiseksi tarkin kahden pisteen heitoissa, heittäen 60.6%-sesti. Seagulls on Korisliigan toiseksi eniten syöttöjä tehtaileva joukkue.

Seagulls lähtee otteluun kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta joukkue varmastikin keskittyy nyt jo pudotuspeleihin.

 

- KTP:llä pelissä isot panokset. Tämä tulee olemaan meille hyvä testi playoffseja varten. Meidän pitää olla merkittävästi yhtenäisempi molemmissä päissä kenttää. Haluamme päättää runkosarjan voittoon, Helsinki Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Seagullsin kokoonpano: Alex Vaenerberg, Antto Nikkarinen, Devonte Upson, Timo Heinonen, Remy Abell, Carl Lindbom, Gerald Lee Jr., Raymond Cowels III, Jason Conley, Jyri Eboreime (GTD), Antti Niskanen, Ricky Waxlax (GTD).

 

KTP:n saldo on 13 voittoa ja 22 tappiota. Korisliigan tehokärkenä jatkaa Monyea Pratt arvolla 21.2 ja Sherman Gay on joukkueen paras pistenikkari 19.4 keskiarvolla. Pratt on Korisliigassa kolmantena levypalloissa ja syötöissä. KTP on liigakärki torjunnoissa 4.1 keskiarvolla.

Pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella vastaan tulisi Salon Vilpas.

 

- Tulos tai ulos, KTP-Basketin päävalmentaja Ray Ailus totesi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

KTP:n kokoonpano: Pratt, Bailey, Aalto, Herrala, Gay, Kaukiainen, Barnes, Scott, Rosqvist, Kopio, Tuomala.

 

Nyt pelataan paikasta pudotuspeleihin, joten tule paikan päälle kannustamaan KTP voittoon!

KTP-Basket – Helsinki Seagulls ke 29.3. klo 18.30 Steveco Areenalla.

 

Yläkatsomo

Aikuiset 18 €, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 12 €, lapset 10 €

Alakatsomo

Aikuiset 15 €, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 10 €, lapset 5 €

Ennakkolippuja myy Prisma, Kotka.

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

 

Yhteistyökumppanit