Sunnuntaina otellaan Joensuussa – voitolla pudotuspeleihin

 

KTP ja Kataja ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti ja voitot ovat Katajalle 3-0. Keskinäisissä otteluissa KTP on ollut parempi vain torjunnoissa.

 

Kataja Basketin saldo on 24 voittoa ja 10 tappiota. Joukkueen pistekärkenä toimii yhdysvaltalaislaituri Rion Brown 18.8 keskiarvolla. Korisliigan pistetilastossa Brown on neljäntenä ja tehokkuudessa seitsemäntenä. Takamies Teemu Rannikko johtaa Korisliigaa vapareissa heittoprosentilla 90.4 ja on toisena syötöissä keskiarvolla 7.1. Kataja johtaa Korisliigaa peräti viidessä tilastokategoriassa: pisteissä, syötöissä, kahden pisteen heittoprosentissa, riistoissa ja tehokkuudessa. Levypalloissa ja torjunnoissa joukkue on toisena.

Kataja lähtee otteluun tappio alla hävittyään 24.3. kotonaan Kauhajoen Karhulle lukemin 78-89. Runkosarjajärjestys on vielä auki.

 

- We were flat out awful last night (including myself) and it starts with having the right attitude if we are going to beat KTP! Kataja Basketin päävalmentaja Greg Gibson kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Katajan kokoonpano: Rannikko (GTD), Seppälä, Mäkäläinen, Bristol, Niemi, Perttu, Brown, Huolila, Mullings, Bryant (GTD), Bradley (GTD).

 

KTP:llä on kasassa 13 voittoa ja 21 tappiota. Kisa viimeisestä puotuspelipaikasta käy kuumana tasapisteissä olevan Pyrinnön kanssa, kun KTP:llä on jäljellä Kataja vieraissa sekä Seagulls kotona ja Pyrinnöllä Korihait vieraissa.
Monyea Pratt nousi vaihteeksi Korisliigan tehokkaimmaksi pelaajaksi ja joukkueen pistekärkenä jatkaa Sherman Gay 19.9 keskiarvolla.

KTP lähtee otteluun voitto alla kukistettuaan 22.3. kotihallissa Kobrat lukemin 85-76.

 

- Omilla vahvuuksilla lähdetään Katajaa Joensuuhun haastamaan, KTP-Basketin päävalmentaja Ray Ailus kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

KTP:n kokoonpano: Pratt, Bailey, Aalto, Herrala, Gay, Kaukiainen, Barnes, Scott, Rosqvist, Kopio, Tuomala.

 

 

Tästä pudotuspeleihin! Pallo heitetään ilmaan kello 17. Ottelun näyttää tuttuun tapaan Fanseat.

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

 

Yhteistyökumppanit