Sunnuntaina pisteitä jaossa Joensuussa

 

KTP kohtaa sunnuntain alkuillan vierasottelussa sarjassa tällä hetkellä toisena olevan Kataja Basketin.

 

Joukkueet kohtasivat 4.11. Kotkassa, jolloin Kataja oli parempi luvuin 68-78. Katajalla on yhdestätoista pelatusta ottelusta kahdeksan voittoa. Joukkue pelaa myös BCL:ssä, jossa on kahdeksan joukkueen lohkossa seitsemäntenä (6 ottelua, 2 voittoa ja 4 tappiota.) Korisliigassa joukkueen paras pistemies on tällä hetkellä yhdysvaltalaislaituri Joey King 14.3 pistekeskiarvolla ja mies myös johtaa Korisliigaa kolmosprosentissa, upottaen kaaren takaa peräti 55.6% tarkkuudella. Takamies Teemu Rannikko johtaa Korisliigaa syötöissä keskiarvolla 7.9.

 

- It has been nice to have some solid practices these past few days which has given us time to work hard on some things we are not so good with at the moment. KTP was a very tough opponent a few weeks ago when we met and we expect the same on Sunday, Kataja Basketin päävalmentaja Greg Gibson kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

KTP:llä on takanaan yksitoista ottelua, joista voittoja on kolme ja on sarjassa yhdeksäntenä. Uudella pelaajalla vahvistunut KTP lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. Sherman Gay jatkaa Korisliigan kärjessä pisteissä (ka. 22.4), sekä tehokkuudessa (arvo: 21.8).

 

- Pakka levisi Nokialla ja nyt olisi tarkoitus saada se taas kasaan. Meillä on pari päivää aikaa treenata ja saada uusi mies sisään. Pahimpaan mahdolliseen paikkaan ollaan menossa, KTP-Basketin päävalmentaja Ray Ailus kertoi.
 

KTP:n kokoonpano: Pratt, Bailey, Herrala, Gay, Kaukiainen, Barnes, Amzil, Rosqvist, Nyman, Kopio, Tuomala, Walker.

 

Kääntyykö KTP:n kelkka?

 

Kataja Basket – KTP-Basket 27.11. klo 17.00 LähiTapiola Areenalla. Ottelun näyttää Fanseat.

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

 

Yhteistyökumppanit