Tiistaina käydään lintujen taisto

 

Sarjassa tällä hetkellä seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla toisena oleva Helsinki Seagulls matkaa tiistaina Kotkaan. Mikko Larkaksen luotsaama Seagulls on sarjan toiseksi tehokkain joukkue, mutta johtaa liigaa vain vapaaheittoprosentissa (81.2%). Joukkeen tehokärki on sentteri Tuukka Kotti tilastoilla 11.7 pistettä, 8.9 levypalloa ja 3.4 syöttöä. Tehokkuus riittää liigassa sijaan 11. Seagullsin yhdysvaltalaistakamies Derek Jackson on liigan tarkin vapaaheittäjä upottaen viivalta 96.3%-sesti.

 

Seagulls saapuu Kotkaan voitettuaan kahdessa edellisessä ottelussa Kobrat ja Kouvot.

 

- Edellisessä pelissä onnistuimme hyvin puolustuksellisesti ja samaan pitää yltää mikäli mielimme voittaa Kotkassa. Kotka vaihtoi yhden vahvistuksen ja alkukausi ollut hieman sekavaa, mutta ovat parantaneet otteitaan. Tiedossa kova kamppailu sarjapisteistä, päävalmentaja Larkas kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Seagullsin kokoonpano: Alex Vaenerberg, Jermaine Marshall, Derek Jackson, Timo Heinonen, Antti Kanervo, Remy Abell, Tuukka Kotti, Kayel Locke, Jyri Eboreime (GTD), Sakari Laakso (GTD), Antti Niskanen (GTD), Jesper Granlund (GTD), Ricky Waxlax.

 

KTP:llä on yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa ja on sarjassa kymmenentenä. Sentteri Kenneth Simms on sarjan kuudenneksi tehokkain pelaaja tilastoiden 15.9 pistettä, 8.4 levypalloa ja 3.0 syöttöä ottelua kohden. KTP on sarjan yhdeksänneksi tehokkain joukkue.

 

Voitolla KTP nousisi sarjassa tasapisteisiin Korihaiden ja Espoo United kanssa.

 

- Seagulls pelaa isolla rotaatiolla ja joka paikalle on aina heittää kovan tason pelaaja. Suurimpina niminä Seagullsin joukkueesta loistaa hienot EM-kisat pelannut Tuukka Kotti sekä loistavaa alkukautta pelaava Antti Kanervo. Tavoitteena on puolustuksen kautta päästä kontrolloimaan pelin tempoa. Voittaaksemme meidän pitää saada lisää vauhtia pallon ylöstuontiin sekä vauhtia pallottomien 5vs5 liikkumiseen. Energian ja tilannekovuuden nostolla lähdetään voittoa hakemaan, päävalmentaja Ailus kertoi.

 

KTP:n kokoonpano: Horton, Herrala, Pounds, Barnes, Latimer, Edwin, Thomas, Simms, Kallio, Lehtoranta, Rosqvist.

 

 

KTP-Basket – Helsinki Seagulls ti 7.11. klo 18.30 Steveco Areenalla. Tervetuloa!

 

Yläkatsomo

Aikuiset 18 €
Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 12 €
Lapset 10 €

Alakatsomo

Aikuiset 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 10 €
Lapset 5 €

Perhelippu

2 aikuista + 2 lasta 35 € (ylä- tai alakatsomoon)
1 aikuinen + 1 lapsi 18 € (ylä- tai alakatsomoon)

Ennakkolippuja myy Prisma, Kotka.

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit