Tiistaina visiitille saapuu Näädät

 

Ville Tuomisen BC Nokia otti sunnuntaina (22.10.) kotivoiton Kobrista lukemin 97-92 ja voittosuhde on nyt neljä kuudesta. Kobrat-ottelun Näätien pelaajaksi valittiin 20 pistettä nakuttanut yhdysvaltalaislaituri Leyton Hammonds. Tällä hetkellä joukkueen tehokkain pelaaja on kuitenkin suomalaislaituri Eldar Skamo tehoilla 10.6 pistettä, 5.6 levypalloa ja 2.6 syötöä. (Korisliigan 25. tehokkain.) Lisäksi Skamo on tällä hetkellä liigan neljänneksi tarkin kolmosen kaarelta upottaen heitot 52.6%-sesti. BC Nokia johtaa liigaa kolmosprosentissa ja torjunnoissa.

 

- Palautuminen sunnuntain pelistä ja terveystilanne isoin haaste. Kotka on perinteisesti vierasjoukkueelle paha paikka ja siellä voittaakseen täytyy onnistua laajalla rintamalla. Simmsin sisäpeli ja levypallot isossa roolissa, päävalmentaja Tuominen kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

BC Nokian kokoonpano: Hammonds, Gilbert, Hirvikoski, Skamo (GTD), Laerke, Dolenc, Ahonen, Andersen, Mattila, Alanen, Council (GTD).

 

KTP:n alkukausi on ollut synkkä. Kuudesta ottelusta vain kerran on ollut aihetta iloon. Toisaalta kotiotteluita on ollut vasta kaksi, joista Espoo Unitedia vastaan tuli voitto ja Karhubasketille niukka tappio.
KTP:n tehomiehenä jatkaa edelleen sentteri Kenneth Simms, joka on tehnyt keskimäärin 14.5 pistettä 7.7 levypalloa ja 3.3 syöttöä ottelua kohden.

 

- Pitkästä aikaa kotikentällä, joten hyvillä mielin lähdetään haastamaan vieraat aktiivisella pelillä ottelun voitosta, päävalmentaja Ailus kertoi.

 

KTP:n kokoonpano: Horton, Herrala, Pounds, Lehtoranta, Barnes, Rosqvist, Latimer, Edwin, Thomas, Simms, Kallio.

 

 

KTP-Basket – BC Nokia tiistaina 24.10. klo 18.30 Steveco Areenalla.

Syysloman kunniaksi koululaisille ja opiskelijoille liput alakatsomoon 2 euroa! Tervetuloa siis isommallakin porukalla!

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit