Uusi vuosi käynnistyy Salossa

 

KTP matkaa keskiviikkona sarjakärki Vilppaan vieraaksi. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja voitot ovat menneet Vilppaalle.

 

Vilpas johtaa sarjaa kuudellatoista voitolla ja neljällä tappiolla. Eroa sarjakakkoseen Kouvoihin on kolme voittoa. Liigan tehokkain pelaaja yhdysvaltalais-sentteri Aaron Jones on tilastoinut keskimäärin 17.4 pistettä, 11.5 levypalloa ja 2.1 syöttöä ottelua kohden. Jones johtaa liigaa levypalloissa ja kahden pisteen onnistumisprosentissa. Takamies Teemu Rannikko on syötöissä toisena 6.4 keskiarvolla. Vilpas on liigan tehokkain joukkue ja johtaa sarjaa pisteissä.

 

-Kotka on vaikean alun jälkeen saanut pelinsä rullaamaan hyvin. Heillä on erinomaisia pelaajia nopeissa hyökkäyksissä sekä yksi sarjan parhaista post-uhkista Simmsin muodossa. Hänen ja Miken palloskriinipelaaminen on ollut erittäin tehokasta. Pyrimme hidastamaan heidän hyökkäystyöskentelyään ja sitä kautta pääsemään avoimelle kentälle, jossa olemme parhaimmillamme, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

Vilppaan kokoonpano: Carberry, Hawkins, Koivisto, Luosmaa, Nenonen, Ojala, Rannikko, Jordan, Kivimäki, Laine, Kuukkanen, Jones.

 

KTP on kahdeksalla voitolla ja kahdellatoista tappiolla sarjassa yhdeksäntenä tasapisteissä BC Nokian kanssa.

 

KTP on ollut keskinäisissä otteluissa Vilpasta vastaan parempi hyökkäyslevypalloissa ja riistoissa. KTP lähtee katkaisemaan Vilppaan viiden voiton putkea. Vilpas on tällä kaudella voittanut kaikki kymmenen kotiotteluaan.

 

KTP:n kokoonpano: Herrala, Pounds, Simms, Edwin, Aalto, Horton, Kallio, Barnes, Lehtoranta, Thomas, Vekkilä.

 

 

Eiköhän avata uusi vuosi voitokkaasti!

Salon Vilpas – KTP-Basket 3.1. kello 18.30 Salohallissa. Ottelun näyttää Fanseat.

 

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit